Novi Sad
30.12.2011.
08:50
Nepoznati vandali uništili su podiznu platformu za osobe sa invaliditetom, samo tri dana nakon otvaranja renovinare šalter sale u Glavnoj pošti.
  • Max

    30.12.2011 15:16
    opet ja
    Majo

    http://www.youtube.com/watch?v=lGqS8-h1F9s
  • Mina

    30.12.2011 15:05
    Odgovor Maxu
    Max, najgore je donositi sud o nečemu, a nemati dovoljno informacija. Postavljanje pokretne platforme je bilo jedino tehničko rešenje, s obzirom da Zavod za urbanizam nije dao građevinsku dozvolu za betoniranje prilaza, jer bi se on našao na javnoj površini. A o onoj kategoriji mrzitelja i uništitelja svega pozitivnog čak ni ne vredi govoriti, jednostavno država raspolaže mehanizmima kojima bi mogla da sankcioniše takvo ponašanje (sudstvo, policija),obrazovnim sistemom i medijima putem kojih bi mogla da formira i promoviže pozitivne vrenosti, pa ništa od toga ne čini...
  • S

    30.12.2011 14:26
    PA GDE SU KAMERE ,POSTA JE VAZNA USTANOVA I TREBALA BI DA BUDE POKRIVENA VIDEO NADZOROM,PLACAMO GA,....
  • Max

    30.12.2011 12:57
    Odgovor Maji
    Majo, zivim u tom istom centru, pored te iste poste, svaki dan i svaku noc vidim kako je neko od "huligana" nesto razbio, rasturio, srusio ... Svakako da nije na meni da kudim nekoga ko je nesto korisno uradio, ali da ne pretpostavi da napolju ima onih kojima nije problem da razbiju ono sto im nije potrebno, e to je vec pitanje na koje je uzalud traziti odgovor.
    Da li je jeftinije ili ne, pronadji cenu te rampe, uracunaj redovno odrzavanje, pa pogledaj koliko bi kostalo da se npr izbetonira rampa koja bi dovoljno dobro odradjivala tu funkciju.
    A ima dovoljno mesta da se te stepenica ispred poste preurede i napravi trajno resenje.
    Kazem trajno resenje, kada bi se u ovoj drzavi trazila trajna resenja problema, svima bi nam bilo bolje.
    A da, ja sam Majo uvek pozitivno rapolozen i nisam nakrivo nasadjen, mada mi se cini da takvih nakrivih ima vise nego sto bi trebalo.
    Mozda sam zvucao u prethodnom postu nakrivo, ali to je bilo samo zbog toga sto je neko opet ruzio moj Novi Sad.
  • zašto

    30.12.2011 11:37
    Zašto se čudimo? Već godinama u nazad, kad počnu zimski, proletnji raspust, pa maturanti kad završe školu, a onda i grand finale - letnji raspust - razularena omlaTina divlja gradom, urla u pola-4 ujutro, "pevaju" navijačke pesme (pijano zavijanje pod prozorom), lome klupe, uništavaju kante za smeće, skaču po parkiranim automobilima. To traje sve GODINAMA i sve nas, građane, a policajce (vulgaris i komunalne) boli DUPE za sve to. I šta, i dalje se čudimo? Ko je od nas zvao policiju kad vidi klince kako divljaju? Ja sam zvao par puta, od toga u 50% slučajeva se policija nije ni pojavila. A sve se rešava pozornicima na ulicama.
  • Maja

    30.12.2011 10:36
    Hajde razmisli, pa onda piši..
    Za čitaoca Max-a. Zašto bi neko pretpostavio da će da se pojavi neki tupan i to uradi?! I zašto odmah misliš da je to jeftinija varijanta?! Daj bre malo pozitivnosti! Baš dobro da je pošta stavila rampu, možda im je trebalo malo više vremena, ali odlično da su sad to uradili i ti si se našao da ih kritikuješ.
    Preko glave su mi ljudi koji samo sede i kritikuju. Samo čekaju koga će sldećeg da optuže. Da se čoveku prevrne želudac od takve atmosfere. Kako da bude bolje kada su svi nakrivo "nasađeni".
  • maman

    30.12.2011 10:20
    a i da ih privedu ...
    glavu dajem da imaju manje od 18 godina te ce ih pravosudje samo milo pogledati. Za ovako potrosenu energiju mazgova predlazem ponovno ozivljavanje ORA-e (omladinske radne akcije), sa pristojnom hranom (pasulj, spanac, krompir ...), dobrim higijenskim uslovima, ali ceo kompleks pod BODLJIKAVOM ZICOM. Pa ko izvrce kontejnere - 3 meseca na koridor 10, a ko cupa klupe i razne rampe - godinica na brzim prugama Srbije. Lepo bi se ta eksplozivno-sumanuta energija usmerila i iskoristila.
  • Max

    30.12.2011 10:14
    (Ne)ocekivano
    Pa zar je moguce da niko nije predvideo da ce tako nesto da se desi?
    Jos je i pitanje da li je to moglo drugacije da se resi? Da se napravi neka rampa koja ne moze tako lako da se pokvari (citaj od betona) ali ta opcija je verovatno jeftinija pa je teze da se pripadnici "Ministarstva Ugradnje" ogrebu za deo ...
  • Londra

    30.12.2011 09:57
    Bravo retardi!
  • 30.12.2011 09:37
    Taman htedoh napisati...kad @Nixon sve rece

    nego jel to policija prekinula sa strajkom ili je sada usvojila novu taktiku
    TIHA VODA....

  • Nizina

    30.12.2011 09:29
    Ovde stvarno
    Treba pokriti sve kamerama, staviti portira za svaku zgradu, komšijske patrole pa možda bude reda...
  • puf1

    30.12.2011 09:29
    Jednom recju
    STOKA !!!
  • 30.12.2011 09:09
    stoka!
  • nixon

    30.12.2011 08:59
    kamere
    A zar tu nemaju kamere:)??? Pa ako tu nemaju - gde imaju???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna